Busig kvinna söker busig man

Busig kvinnaJag är en kvinna på 38 år.Jag älskar att vara kvinna,och jag söker en man som vill skämma bort sin kvinna.Den som förtjänar att vara min man kommer jag ge hela mitt hjärta till. Jag är lite virrig men har ett stort hjärta för mina barn och många vänner.Jag älskar att dansa och sjunga,men jag sjunger inget vidare men gör det ofta och gärna. Jag tycker att matlagning är tråkigt,skura golv är inte heller min starka sida.Men jag tycker att dammsuga och tvätta kläder är helt okey.Jag har mycket humor,skrattar hellre än surar.Gillar raka svar och fågor. Ja nu vet du lite om mig.

låna pengar med snabblån

3 reaktion på “Busig kvinna söker busig man

  1. Hej!!
    Hoppas att dessa rader fångar ditt intresse.
    Mycket gemensamt har vi och hoppas att få dela det gemensamma med dig.
    /Goran25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *