Får jag låna en gift man

trosor

Söker nu gärna en gift man som kanske känner sig utsvulten efter skön sex, där det inte finns gränser och där din desperation att smaka fitta är övertydlig. Får jag även smaka din sköna kuk? En kåt man som inte är blyg att berätta hur en kuk ska smekas för att bli riktigt hård. Jag som kvinna vill känna spänningen att bara få låna en kåt gift eller upptagen man som påminner mig att du bara är “till låns” och jag ska njuta då du snabbt kanske måste iväg. Väntar på svar….

låna pengar med snabblån

En reaktion på “Får jag låna en gift man

  1. Jag är en gift man som längtar efter skön sex. Jag vill smaka din fitta suga och slicka dig och smaka av din knullsaft.
    Du får mer än gärna suga min sköna kuk göra den riktigt styv och hård när du ligger över mig med din fitta nedsänkt över min mun, för att sedan tränga in i din våta vagina?
    Skön varierande sex som vi utforskar tillsammans. Hör av dig så ses vi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *