Fet undergiven tjej finnes

Fet undergivenHej Jag är en blond, söt, hel och ren 30årig kvinna. , med rakad våt bullfitta, tjocka lår, stor ända, fina bröst med känsliga bröstvårtor. Älskar att klä upp mig som en hora, ett luder och vill gärna att Du uppskattar såväl min storlek som att se min kropp i tajta utmanande riktigt slampiga kläder, naturligtvis med höga klackar, långa naglar, hård makeup. Mina gränser är få och min fantasi riklig. Du bör vara dominant i sängen och gentleman utanför. Gärna gift men med möjlighet att träffas dagtid hos dig eller på din bekostnad. Söker i första hand en långvarig KK kontakt.

låna pengar med snabblån

En reaktion på “Fet undergiven tjej finnes

  1. Hej jag heter Rikard är 30 år gammal. såg din annons tycker du verkar vara en sjukt intressant kvinnan. Gillar verkligen hur du beskriver din klädstil och hur du sminkar dej det låter sexigt o porrigt. Jag älskar kvinnor som har former det är så sexigt det tänder mej oerhört mycket älskar att va dominant i sängen vill gärna dominera dina våta baby. Hoppas vi hörs av ha en bra dag Med vänlig hälsning Rikard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *