Finns det någon härlig kuk

härlig kukHej! Jag är en kvinna/tjej, som gärna träffar en man/kille med en “tillfredställande” kuk. Spontana “påsättningar” hetsar upp mig enormt, Älskar suga kuk,och jag KAN det,det LOVAR jag. ! 🙂 ,Gillar även att bli slickad och att bli kelad med, men DET är en senare fråga. Candy

låna pengar med snabblån

2 reaktion på “Finns det någon härlig kuk

  1. jag vill gärna bli din KK ! är kåt 24/7 nästan och ser bra ut… har en stor och bred kuk, kan ha sex flera gånger på en o samma dag (som värst har ja kommit 6gånger på samma dygn) och jag tycker och att slicka och kela sjukt mkt också… kanske köra en 69an?? har en egen mysigt radhus vi kan ses i.. om ja e någon intressant! längtar få se din heta kropp min mail e [email protected] hoppas vi kan prata mer.. behöver ett KK eller flickvän bbaaaddly!

  2. Hej jag är en kille med högfungerade autism och jag söker mer erfarenhet och en knullkompis i sexlivet.
    Skriv till mig om du vill lära känna mig och jag dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *