Härligt len fitta

Det var ju helt underbart, det var så lent och fint, inte alls som när jag rakat, inte ens i närheten. Jag var så upphetsad, jag tittade mej i spegeln mmm så fin fittan var, len och fin och så vacker. Brukar få komplimanger för min fitta, vacker, trång och fin, nu förstår jag att killarna varit ärliga *ler*. Nu var kåtheten på topp, jag var tvungen att hämta dildon, satte mej med särade ben framför spegeln, njöt av det jag såg, började sakta fingerpulla åhhh så skönt, att se mej själv onanera var så upphetsande.

Sen tog jag dildon och sakta trängde den in i min trånga fitta, jag knullade mej själv samtidigt som jag fingerpullade och det var sååå skönt. Min knullkompis kommer att bli glatt överraskad när vi ses nästa gång. Han kommer att slicka min lena rakade fitta med glädje, jag vet att han avskyr hår i maten *ler*. Jag kom i en skön orgasm, underbart. Efter en stund fick jag ett sms, det var min kk, han undrade om vi kunde ses och ha lite skön sex, jag var snabb att svara, jaaaa kom nu jag är också kåt och sugen och jag har en överraskning åt dej.

Han var hemma hos mej en timme senare, jag öppnade naken, jag såg hur hans kuk direkt blev hård, han bar mej till köksbordet, lade mej ner där och började slicka min helrakade lena fitta och han stönade och njöt verkligen, precis som jag. Sen knullade han mej, vi hade vår bästa sexträff på länge, det gjorde verkligen susen i musen att vaxa hela fittan len och fin. Har du aldrig gjort brasiliansk vaxning så rekommenderar jag dej att göra det, du kommer inte att ångra dej. Visst gör det lite ont, men det är verkligen värt det och sen som ordspråket säger “Vill man bli fin får man lida pin”. Att raka fittan med rakhyvel kommer jag aldrig mer att göra. Puss

låna pengar med snabblån

En reaktion på “Härligt len fitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *