Jag vill suga din härliga kuk

Varit utan sex tllräckligt länge nu..var hittar jag en spännande kille att träffa på helger och kvällar? helst nära Stockholm men hela sverige fungerar om du orkar åka till mig ? Berätta vem du är och vad du tycker om inom sex så får vi se …. Jag gillar det vanliga men just nu är jag sugen på att suga kuk och få min lilla mus ordentligt slickad.. . kanske mig som KK ?

låna pengar med snabblån

10 reaktion på “Jag vill suga din härliga kuk

 1. Hejsan!
  Jag heter då Adam och jag är en kille på 18 år ifrån stockholm, jag är otroligt kåt på att ligga men har inte blivit av på väldigt länge, jag tänkte om du kunde hjälpa mig med min torka? Du får precis vad du vill ha i sängen av mig! :*
  Puss – Adam

 2. Hade tagit tag i dig och dragit bort dig till ett skrivbord, du försöker göra lite motstånd men det är lönlöst, jag håller ett hårt grepp om dina armar med min ena hand bakom din rygg. Jag trycker ner dig emot skrivbordet och drar ner dina byxor, och smiskar din bara stjärt. Ett lät stön ger du ifrån dig. Du känner hur mitt finger glider mellan dina blygdläppar och hur våt du blir av min beröring. Dina ben bär dig knappt då du är helt skakig av upphetsning,d u hör hur jag börjar knäppa upp mina byxor…
  Vill du ha en fortsättning så kontakta: [email protected] , bor i Visby och kan ge dig allt du drömmer om.
  /C

 3. ååh du härliga skapelse! jag skulle bara vilja älska med dig i timtals, månader om det skulle gå! du är det finaste jag sett, jag har en väldig passion för sex och allt omkring det! jag bor i stockholms stad, östermalm för att vara precis. men jag skulle gå genom eld och vatten för dig! <3

 4. Hej Sexy!
  Jag är en 22 åring kille som bor i Stockholm. Har varit single tillräckligt länge:( jag skulle vilja träffa dig, ifall om det finns intresse!

 5. Hej! Jag har inte haft en torka eller är desperat. Jag vill ha dig helt enkelt, du suger och jag slickar dig med mycket följande nöje.

 6. hej du kan gärna höra av dig till min mail om du är sugen på att leka lite, bor i bromma och kan åka till dig eller du åker till mig. skulle vilja ha någon jag kan ringa o bara komma till och leka av mig lite, älskar att knulla tjejen hårt och bli avriden och sen när jag kommer så sprutar jag över hela kroppen på tjejen.

 7. Hej!

  Om ditt intresse ännu kvarstår har jag följande att meddela. Jag är en lång, snygg kille som läser till jurist i Uppsala och jag har inte tid att träffa någon just nu på grund all tid jag lägger på studier och träning.

  Jag föredrar långa förspel där jag får använda min tunga, mina händer och min fantasi. Jag älskar att slicka fitta… kanske kommer du i min mun..? Alla typer av relationer bygger på tillit, respekt och glädje.

  Jag åker ofta in till Stockholm.

 8. Tjena. Du låter i din beskrivning som en seriös tjej som behöver en man till hjälp. Jag fastnade starkt för din annons och ser dig som en trevlig lysten tjej. Jag finns i Stockholm och letar efter en tjej att dela min stora kunskap inom den sexuella sektorn och jag fastnade på din annons som är mycket lockande för en sak vet jag och det är att jag ger dig allt tills du är belåten 😉 Hör av dig Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *