Mysig tjej söker god kuk!

Mysig tjej vill ha god kuk! Hej! Jag är en vanlig tjej som söker en kile för sexträffar. Jag vill träffa en kille med mina /våra egna krav. Jag är inte ute efter ett förhållande,bara ha det lite skönt och kanske lite tokigt ibland? Vill du? Jag vill! Kram Sanna

låna pengar med snabblån

3 reaktion på “Mysig tjej söker god kuk!

 1. Hej,
  Mycket sexigt bak, foto. Hag är 46, hög utbildat, är forskare och reser mycket. Singel just nu och mycket kåt. Jag gillar allt inom sex. Om du gillar att resa, det skulle vara kul att bjuda dig till en resa.
  Jag klär mig oftast jeans och när jag pratar i konferenser tar jag gärna kavaj och slips. Älskar romantiska middagar.
  Hoppas du svarar.

 2. Hejsan Sanna, Jag är en Singel kille på 25år och bor i ett eget radhus i vinsta, känner också ja skulle behöva ha en KK eller med finare ord friends with benefits.. Älskar sex och har hög sexlust, tycker om att slicka fitta också. tycker om att de du skriver de e bra att man kan vara öppen direkt och självklart så ska man ju utgå efter bådas behov. tycker om att tillfredställa! jag e välltränad (tränar 4 gånger i veckan på gymmet) och min kära vän e 18cm lång 10 i omkrets som kan ställa sig upp fler än 3 gånger på samma runda.. måste säga väldigt fin rumpa och ser en mysig fitta där mellan benen ;)! vi kanske kan skriva mer över mail alt använda Kik för skicka bilder innan träff?? Mvh // Mikael

 3. Hej Sanna mitt namn är Bo-Viggo men kallas för Bobo.
  Jag blev intresserad av dig när jag såg bilden på din fina rumpa.
  Jag har högfungerade autism och har svårt med resor.
  Jag är över ärlig och kan inte ljuga och många tycker att jag är rolig och smart.
  Jag är så trött på att jag måste betala för att få knulla.
  Jag förlorade min oskuld på det sättet med kondom, så du vet det.
  Jag hoppas att du kanske blir intresserad om att knulla hos mig.
  Om sex är jag öppen för det mesta och vill testa det mesta.
  Om du är intresserad och vill fråga mig för att lära känna mig, då kan du skriva till mig på min email [email protected]
  Hoppas att vi ses,,,, Bor i Bollnäs Arbrå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *