sexintresserade killar på krogen

Haft en värdelös ute kväll igen! visst alltid kul att gå ut men ganska trött på att vara singel och tycker det är ganska svårt faktiskt tro det eller inte att hitta riktigt sexintresserade killar på krogen. Vissa kan verka intresserade till en början med sina heta moves på dansgolvet och de blickar man får av dem i början av kvällen, men i slutet av kvällen slutar det alltid likadant – spritfyllda äckel som hänger på en… Det ni inte vågar säga till mig nykter behöver ni inte göra det på fyllan heller “tjeeenare tjejen” eller “tja bruuden” fungerar inte direkt på mig, lite mer än så färväntar jag mig av en kille jag ska ta med mig hem från krogen och knulla skiten ur….

Vill du träffas och knulla mig ? klicka här ——>>>>

Jag söker iaf en kille nu som kan dricka med måtta, en kille som älskar få sin kuk avsugen länge och kanske spruta i min mun, du ska helst gilla slicka fitta, men inget måste, räcker om du är duktig med fingrar och sexleksaker så jag får det jag vill ha innan du knullar mig.. .Jag reser gärna i hela Sverige för att träffa dig om du känns rätt. Det är viktigt du är 18+ år fyllda, det är det enda riktigt viktiga förutom ditt intresse för sex, att du dricker med måtta och att du gillar få din kuk avsugen . Låter allt detta bra? kontakta mig så leker vi lite en helg att börja med..jag tycker dock personligen det är skönast att knulla en och samma kille flera ggr, är inte intresserad av en pojkvän, men gärna en långvarig KK så vi kan träffas fler gånger framöver.. Om du är gift/upptagen/förlovad skiter jag fullständigt i.

Vill du träffas och knulla mig ? klicka här ——>>>>

låna pengar med snabblån

En reaktion på “sexintresserade killar på krogen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *