Singel kvinna söker man

Singel kvinna söker man med stil, för att vara en god vän och raffinerad älskare. Jag är snabb på att sålla, och kräver att du ringer mig och är mkt presentabel över telefon. Jag vet vad jag söker och det skall du också göra. Är något par intresserad av att kontakta mig är jag också intresserad av det. Det här är en genuin annons från en kvinna som vet vad hon vill ha. Är endast intresserad om du är singel. Gifta och frustrerade män göre sig ej besvär här tack!!!

låna pengar med snabblån

En reaktion på “Singel kvinna söker man

 1. Hej !
  äR DU IN FÖR XXX LEKAR MED MASSA teasing UPPHETSNING ??

  TJEJ mellan, 17-35 år, gärna small men det spelar ingen roll om du inte är det så klart… ,Du får gärna tycka om att ge av dig själv lite djuriskt… o inte vara mesig i sängen ….!
  Jag vill gärna att du har en fast rumpa o gärna tighta lår -det gör mig så skönt kåt så jag får puls o rodnar…!!!

  Jag är 35 ganska small o bor i malmö.
  Älskar spänning o lite galen sex.. …
  Kommer ta hand om dig o leka med dig så jävla skönt!! längtar tills vi kan få ge varandra långa utdragna sköna orgasmer med olja o vibrator mm.! hmmmmm!
  Allt möjligt som vi kommer på haha!
  snäll kille som vet hur man gör för att få en tjej att darra av upphetsning … tappa känslen i läpparna o retfullt göra dig galet kåt tills du kommer så der flimmrar för ögonen helst bakbunden så jag har kontrollen när du ska få explodera först ggr….

  bara att ringa så ser vi hur vi vill…
  jeff
  tel 0768692958
  [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *