Söker bratz killar

Ung tjej på 21 år söker en seriös kk för träff både i sängen och utanför.

Tänder enormt mycket på killar med bratig stil, vill säga backslick och proper klädstil. Söker endast 18-30. Kan dock gå upp till 40.

Om det stämmer in på dig, hör av dig.
Vill bara göra klart att söker endast killar med denna stil då jag inte tänder på andra stilar tyvärr. Så när du mailar skriv gärna om du har bratig stil annars kan det lätt hända att jag raderar ditt medlande.

låna pengar med snabblån

2 reaktion på “Söker bratz killar

  1. Hejsan!
    Jag heter då Adam och jag är en kille på 18 år ifrån stockholm, jag har chinos, med peqe tröjor med side-backslick hår, kort blont backslicked, di-fi vax, använder oftast 1-million parfym! Hör gärna av dig! Tala gärna om ifall du inte är från stockholm! 🙂
    Puss – Adam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *