Svart kuk mmmums

Jag är en välsvarvad tjej med mkt fina bröst. Jag är en ordentlig och lite blyg tjej men som så innerligt vill knulla med en mörk kille/killar och då allra helst en svart kille. Jag reser mkt mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. Är inflyttad till Stockholm från Borlänge så jag åker även uppåt landet. Vill kanske inte vill träffa ngn för nära mina hemtrakter (Borlänge). Jag skulle också vilja testa att få smeka och kela med en mörk tjej om det är så att ett par skulle svara på min annons. OBS! Måste få se bild av er, annars blir det inget svar. Jag kommer bara att välja ut en kille ( ev. kompisar) där vi kanske kan ha en en sex/kompis relation, altså ingen engångsföreteelse. Gillar nog det mesta inom sex utan s/m, har provat på analsex så om du kåtar upp mig rejält vill jag även bli påsatt analt.

låna pengar med snabblån

En reaktion på “Svart kuk mmmums

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *