Uppfyll min dröm…

Jag skulle vilja uppleva en dröm jag har. Jag söker efter 2 eller 3 super läckra killar mellan 28-38 år som har lite muskler alltså lagom byggd. Jag vill först lära känna dom innan man gör en sådan här sak. Kanske kan vi göra det flera gånger? Vem vet? Vi kan ju träffas några gånger först för att se så allt stämmer. Första gångerna kan vi träffas på ett fik eller restaurang. Sen kan jag kommer hem till er eller så tar vi in på hotell. Äter något tillsammans, dricker något gott vin och ser en bra film. Börjar med att vi tar av oss kläderna. Sen så slickar någon mig och jag gör det skönt för någon och så byter vi. Någon kommer in i mig och jag suger av någon annan. Sen är det dags att byta igen. Jag har aldrig haft analsex och skulle gärna vilja uppleva detta. Jag älskar att vara i centrum och bli ompysslad. Kan tänka mig att ni lägger mig på soffbordet eller köksbordet. Jag gillar att göra det i duschen, på stranden, i bilen, utomhus och i sängen. Massage gillar jag också. Men gillar inget kinky, så som wetsex, latex, smisk eller bli bunden. Alltså vanlig sex med spänning. Det tar även lång tid för mig att få orgasm. Jag är inte någon fotomodell men ser dock bra ut. En mycket söt, mullig, trevlig tjej med stora bröst. Jag är singel. Jag kommer bara att svara på dom som skickar foto. Jag vill ha foto på ansiktet och på honom. För att se om jag blir attraherad av er. Jag har också foto, så jag hoppas ni vill ha lilla mig också. Jag hoppas även på att vi kan hitta varandra. Jag har även msn, så att vi kan hitta varandra. Det är inte jag på bilden men tänk att bli ompysslad så. Så hör av er snart. Kramisar Lejonet

låna pengar med snabblån

En reaktion på “Uppfyll min dröm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *